Getuigenissen

B.VH.

Ik leerde Seppe ongeveer anderhalf jaar kennen. Ik nam contact met hem op naar aanleiding van een laatste gesprek met mijn chiropractor. Nadat ik al anderhalf jaar in behandeling was ten gevolge van een nekhernia en de therapie niet meer aansloeg, vermoedde hij dat ik meer baat zou kunnen hebben met gerichte, spierversterkende oefeningen onder persoonlijke begeleiding van een trainer. Ik heb dan maar meteen de daad bij het woord gevoegd aangezien ik absoluut een operatie wilde vermijden. Ik kwam ietwat toevallig bij Seppe terecht. Hij wist me meteen te overtuigen met zijn vlotte aanpak, zijn op maat gemaakt trainingsplan en zijn innemende persoonlijkheid. Gradueel en pijnvrij opbouwen bleek perfect te werken voor mij en zo begon ik terug in mijn lichaam te geloven en verween geleidelijk mijn angst om weer te bewegen. De 30 min sessies zijn pittig maar altijd leuk en gevarieerd. Soms ligt de focus op de benen, dan weer op de 'core' of de armen en altijd voorafgegaan van een korte opwarming. Seppe houdt een persoonlijke fiche bij van al zijn cliënten. Hij weet perfect hoe ze evolueren en wat hun doelstellingen zijn. Zo is het mijn grote droom om ooit weer te kunnen joggen ... en zo merk ik dat hij stilaan de trainingen begint aan te passen om te zien of mijn lichaam hier klaar voor is. Ik heb ook nooit het gevoel een cliënt te zijn, eerder een fan. Hij is de inspirerende gids die ik nodig had om uit de negatieve spiraal te geraken. Dankzij de begeleiding van Seppe heb ik nu, ongeveer 3 jaar na het optreden van mijn hernia, nog steeds geen operatie moeten ondergaan, ben ik vrijwel pijnvrij en voel ik me jonger en sterker dan vele jaren geleden. S.F.

Ik ben reeds een half jaar aan het sporten samen met Personal Coach Seppe. Na een operatie kwam ik bij Seppe terecht om mijn conditie opnieuw op te bouwen om te kunnen deelnemen aan de politieopleiding. Hij maakte een persoonlijk schema voor mij op en ik trainde samen met een vriendin om de drie weken. De trainingen waren steeds gevarieerd en uitdagend. Seppe moedigt je aan om je grenzen te verleggen maar houdt ook rekening met je persoonlijke beperkingen. Zonder zijn coaching had ik mijn doelstelling niet gehaald!Door de vele uren sport in mijn opleiding werd mijn lichaam extra belast waardoor mijn schema wat moest worden aangepast. Seppe stelde een nieuw schema op en hield hierbij rekening met mijn trainingen tijdens mijn opleiding en mijn doelstellingen die ik moet behalen. Dankzij dit schema en zijn coaching was ik in staat mijn grenzen af te tasten en deze te blijven verleggen. Ik blijf gemotiveerd verder sporten om mijn conditie verder te optimaliseren. Zeker een aanrader! 

J.W.

Ik kwam bij Seppe terecht om mijn algemene conditie te verbeteren, maar vooral om die kilo's er eindelijk af te krijgen. De combinatie van cardio/loopschema's, krachttraining en cardio-sessies met Seppe in het Progress Centrum, heb ik mij zowel op persoonlijk als fysiek niveau sterk zien vooruitgaan. Die onmogelijke 5 km lopen, is nu een fluitje van een cent. Dalende vetpercentages, een stijgende spiermassa en controle over mijn hartslag zijn allemaal zaken die ik te danken heb aan Seppe. We zijn er nog niet helemaal, but we'll keep on going!

Motivatie, respect en een diepe professionele kennis zijn kenmerken die Seppe typeren. De trainingen zijn uiterst divers, altijd uitdagend én met de glimlach. Ik had het niet beter kunnen indenken.

Bedankt Seppe!


K.B.

Seppe is een jonge, dynamische en motiverende kerel. Hij brengt zijn positieve energie over naar zijn patiënten.

Geen saaie, repetitieve lessen, maar altijd divers en voorzien van de nodige humor.

We trainen nu een jaar samen en ik durf gerust te stellen dat ik niet alleen een fantastische coach gevonden heb, maar dat ik er ook een vriend bijgekregen heb!